Draairamen

De goedkoopste draairamen van Nederland

Ben je op zoek naar een kozijn met draairaam? Onze draairamen worden gemaakt van Mahonie, een echt kwaliteitsproduct. Bij Houtenkozijnenloods.nl koop je je draairamen met kozijn rechtstreeks bij de fabrikant. Je bespaart hierdoor veel geld en tijd. We houden van snelle communicatie, en zorgen er altijd voor dat je precies krijgt wat je wil. Omdat we geen winkel hebben, hebben we lagere kosten dan andere leveranciers. En lagere kosten voor ons, betekent scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten draairamen met kozijn van Nederland!

Houten raamkozijnen met draairaam specialist

Ben je op zoek naar een houten kozijn met een draairaam? Voor in de gevel van je huis of voor in een dakkapel? Draairaam kozijnen van houtenkozijnenloods.nl kunnen helemaal naar wens worden gemaakt. Wil je dat ze naar buiten of naar binnen draaien? Alle draairamen hebben Habo sluitingen en sluitkolommen die voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk/PKVW. We maken ieder kozijn met een Deventer kaderprofiel dat tocht en geluidshinder voorkomt. Om het helemaal af te maken, geven we de ramen een geïntegreerde remschaar, waardoor je het raam op verschillende ventilatiestanden kunt vastzetten. Onze draairamen zijn tevens van Mahonie wat de kozijnen een mooi authentiek aanzicht geeft.

Scherp geprijsde en op maat gemaakte kozijnen met draairaam

Je koopt je kozijnen rechtstreeks bij de fabriek, en dat loont! Wij werken en produceren onze kozijnen vanuit onze eigen werkplaats. Kozijnenwinkels bezitten vaak een aantal filialen vanuit waar ze verkopen. Wij verkopen de kozijnen enkel vanuit onze webshop waardoor we veel minder kosten hebben en dus de kozijnen een stuk goedkoper kunnen aanbieden! Zo bestel jij de kozijnen via onze webshop en plaats je ze makkelijk zelf. Omdat jouw tevredenheid voor ons op de eerste plek staat is het voor ons erg belangrijk dat alle communicatie vlot en soepel verloopt. Het kan zijn dat je jezelf afvraagt: ‘gaat online kozijnen bestellen wel goed’? Op deze pagina leggen wij ons stappenplan uit waarmee wij verzekeren dat alles vlekkeloos verloopt! Voordat wij over gaan tot de productie van je houten kozijn met draairaam, krijg je eerst uitgebreide technische tekeningen opgestuurd waarna je nog eventuele opmerkingen of je goedkeuring kan geven. Pas wanneer wij je goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij over tot productie.

Houten kozijn met draairaam eenvoudig online bestellen

Je kunt je houten kozijn met draairaam eenvoudig online bij ons bestellen. Je kiest allereerst je afmeting. Daarna kiest je voor de draairichting van het raam. Je kunt kiezen voor een linksdraaiend raam of rechtsdraaiend raam. Let er wel op bij het bestellen dat je de draairichting kiest gezien vanaf buiten gezien. Je hebt ook nog de keuze om als extra optie een ventilatierooster te bestellen. Wanneer je al je keuzes hebt doorgegeven dan kun je je bestelling in het winkelmandje plaatsen.
×