Draairamen

Draairaam – de goedkoopste van Nederland

Wil je een draairaam plaatsen in je woning? Dan helpen we je bij Houten Kozijnen Loods verder. Wij maken onze kozijnen en ramen van mahoniehout, een sterke houtsoort die zeer bestand is tegen allerlei weersinvloeden. Bij regelmatig onderhoud gaat je draairaam tientallen jaren mee! Bovendien brengt mahoniehout een prachtige uitstraling aan je woning en isoleert het goed.

Een draairaam van topkwaliteit

Voor in de gevel, een dakkapel of in de slaapkamer is een draairaam een uitstekende keuze. Wij maken diverse draairamen helemaal op maat, precies zoals jij het voor je ziet. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van Habo-sluitingen en sluitkolommen die voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk/PKVW. Ook maken we ieder raamkozijn met een Deventer-kaderprofiel dat tocht- en geluidshinder voorkomt. Om het af te maken, geven we de ramen een geïntegreerde remschaar. Je kunt hiermee het raam op verschillende ventilatiestanden vastzetten.

Rechtstreeks bij de fabriek

Omdat we bij Houten Kozijnen Loods werken met een webshop en geen fysieke winkel, houden we de kosten laag en de communicatie snel. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt, gaan we in onze werkplaats aan de slag met het maken van een technische tekening. Deze sturen we je binnen 24 uur na je bestelling per e-mail. Na goedkeuring op deze tekening hoef je pas te betalen en gaan we aan de slag met het maatwerk van je kozijn en draairaam. En dat alles voor de laagste prijs en hoogste kwaliteit!

Stel ons gerust je vragen

Wil je een draairaam bestellen, maar heb je vooraf nog vragen? Wij staan voor je klaar! Bel ons op via 0162 435381 of stuur een e-mail naar info@houtenkozijnenloods.nl. Zijn al je vragen beantwoord? Profiteer dan direct van de laagste prijsgarantie van Nederland!
×