Vaste Kozijnen

De goedkoopste vaste kozijnen van Nederland

Ben je op zoek naar een vast kozijn van hardhout? Met een hoge kwaliteit maar met een lage prijs? Al onze producten worden gemaakt van Mahonie, een echt kwaliteitsproduct. Koop je een vast kozijn bij Houtenkozijnenloods.nl? Dan profiteer je van een aantal voordelen. Je koopt je houten kozijn namelijk rechtstreeks bij de fabrikant. Je bespaart daarom veel geld en tijd. We houden van snelle communicatie, en zorgen er altijd voor dat je precies krijgt wat je wil. Omdat we geen winkel hebben, hebben we lagere kosten dan andere leveranciers. En lagere kosten voor ons, betekent scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten vaste kozijnen van Nederland!

Toont alle 7 resultaten

Vaste kozijnen – Raamkozijnen

Ben je op zoek naar vaste raamkozijnen voor jouw gevel of dakkapel? Wij helpen je graag verder! Houten Kozijnen Loods heeft voor iedereen de juiste kozijnen, en allemaal op maat gemaakt door onze gepassioneerde vakmannen. We houden het overzichtelijk voor je. Je kiest bij houtenkozijnenloods.nl uit verschillende raamkozijnen met vaste beglazing. Ze variëren van één tot vier vakken, zonder draaiende delen. We monteren de glaslatten aan de binnenzijde, om je kozijn inbraakwerend en onderhoudsvriendelijk te maken. Een vast kozijn heeft een paar grote voordelen: het is energiezuinig en isoleert geluid goed. Daarnaast zorgen onze houten kozijnen voor een mooie charismatische uitstraling. Zo geef je de finishing touch aan het design van je huis.

Scherp geprijsde vaste raamkozijnen

Wil je je nieuwe raamkozijnen plaatsen? Dat kun je laten doen door de lokale timmerman óf je kunt dit gemakkelijk zelf doen door de kozijnen online te bestellen en deze zelf te plaatsen. Je bestelt rechtstreeks bij de fabrikant. Dus als je de kozijnen bestelt via onze webshop ben je een stuk voordeliger uit. Aan de ene kant omdat je ze zelf plaatst en aan de andere kant omdat wij geen vestigingskosten hebben van een winkel. Zo krijgt je dus kwalitatief hoge kozijnen tegen een hele scherpe prijs! En daar zijn wij van overtuigd. Gegarandeerd de goedkoopste hardhouten kozijnen van Nederland. Het allerbelangrijkst voor ons is jouw tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Hoe voeren wij deze bedrijfsfilosofie toe in de praktijk? Na het online bestellen maken wij direct een technische tekening. Als de tekening gereed is sturen wij deze op zodat je nog eventuele aanpassingen door kan geven. Pas na een uiteindelijke goedkeuring zullen wij beginnen met de productie van je kozijnen. Naast onze vaste kozijnen hebben we uiteraard ook nog draairaam kozijnenkiepramen, klepramen en draai/kiep raam kozijnen. Hieronder zie je al je keuzemogelijkheden voor de vaste kozijnen.
×