Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Vind je een vergelijkbaar kozijn voor een lagere prijs? Dan krijg je het prijsverschil +10% extra terug!

De spelregels

Altijd de goedkoopste kozijnen van Nederland? Jazeker! Wij zijn er van overtuigd dat je nergens de zelfde prijs betaald voor houten kozijnen als bij ons. Wel hebben we 4 kleine spelregels opgesteld. Geen kleine lettertjes. Daar doen we niet aan.

Regel 1: Hardhouten kozijnen, dus geen kunststof of een ander materiaal.

We vergelijken graag appels met appels. Daarom is het van belang dat de kozijnen ook van hardhout zijn gemaakt. Wij zelf gebruiken Mahonie. We kijken dus of de kozijnen ook gemaakt zijn met een vergelijkbaar soort hout. Denk aan Mahonie en Accoya.

Regel 2: Het zelfde kozijn en de zelfde afmetingen?

Dit spreekt waarschijnlijk wel voor zichzelf. De kozijnen dienen de zelfde afmetingen te hebben. Om de prijs te vergelijken kijken we graag naar een vergelijkbaar product.

Regel 3: Vaste prijzen

We hebben vaste lage prijzen. We vergelijken onze prijzen dan ook met vaste prijzen van anderen. Acties van andere aanbieders zijn dan ook uitgesloten.

Regel 4: 1 maand-regel

We geven je graag even de tijd, wel zo eerlijk. Daarom heb je een maand de tijd. Vind je na 1 maand* nog een lagere prijs, ook dan geven we je gewoon de laagste prijsgarantie! * We starten met tellen vanaf de factuurdatum.

Onze houten kozijnen

×