Houten kozijnen op maat

Houten kozijnen op maat gemaakt

100% maatwerk

Al onze raamkozijnen, deurkozijnen, schuifpuien en tuindeuren zijn 100% maatwerk. Bij elk product stellen we een aantal vragen in het stappenplan. Zo kun jij precies bestellen wat jij zoekt. Kun je jouw wensen of gewenste afmeting niet bestellen? Dit is geen probleem bij Houtenkozijnenloods.nl. Laat dit even weten, we kijken graag met je naar de mogelijkheden

Ontvang eerst een technische tekening

Nadat wij je bestelling binnen hebben gekregen en een akkoord hebben op de uiteindelijke tekeningen, gaan wij aan de slag met het produceren van je houten raamkozijnen, houten deurkozijnen, houten tuindeuren of houten schuifpuien. Lees verder als je wil weten hoe het bestelproces verloopt. Bij houtenkozijnenloods.nl beschikken we over zeer moderne productiefaciliteiten om je op maat te kunnen bedienen. Zo kunnen we maatwerk en de beste kwaliteit garanderen. Wij werken aan de hand van een kozijn configurator waar je zelf de lengtes en breedtes van ieder kozijn gemakkelijk kunt doorgeven. Wij produceren dus precies de maten die jij doorgeeft zodat de houten kozijnen op maat perfect passen. In onze werkplaats beschikken wij over de modernste technologie waarmee alles exact geproduceerd wordt zoals jij dat wil. Nadat de kozijnen op maat zijn gemaakt worden ze bij je geleverd en kun je kozijnen zelf plaatsen. Wij meten zelf niet in en plaatsen de kozijnen niet zelf, dit dien je zelf te verzorgen.

Offerte op maat

Je kunt alle producten op onze website zelf helemaal naar wens samenstellen. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je ook je tekening met maten in ons offerte systeem invoeren. We sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat

Het gemak van op maat gemaakte hardhouten kozijnen bestellen

Al velen zijn je voorgegaan bij het online bestellen van op maat gemaakte hardhouten kozijnen. Wat is het voordeel van maatwerk kozijnen? Simpel; ze zijn makkelijk te plaatsen! Geen vervelende afmetingen die je zelf moet bijwerken, binnen no-time plaatst je de nieuwe kozijnen en kun je genieten van het eindresultaat. Maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Wij maken gebruik van een duurzame kwaliteit hout. Onze hardhouten kozijnen worden gemaakt uit Mahonie. Hardhout is afkomstig van loofbomen. De mate van de hardheid wordt bepaald door de dichtheid van de nerfstructuur. Hardhout heeft een hoge hardheid, waardoor het minder houtporiën en nerven bevat.

Het proces – van de webshop naar houten kozijnen op maat

 1. Maak je keuze in ons ruime aanbod aan houten kozijnen en vul direct de gewenste maten in.
 2. Kies vervolgens eventuele extra opties zoals bijvoorbeeld een ventilatierooster of één van de andere opties.
 3. Geef nu akkoord op de voorlopige (vrijblijvende) bestelling, je kan direct betalen. Maar je kunt ook kiezen om  te betalen nadat we de technische tekening hebben gestuurd.
 4. Wij gaan nu aan de slag met een bouwtekening die je binnen 48 uur van ons ontvangt.
 5. Wanneer je akkoord geeft op de bouwtekening betaal je het bedrag van de kozijnen.
 6. De kozijnen worden nu speciaal voor je op maat gemaakt en deze worden binnen +/- 6 weken verzonden naar het opgegeven adres.

Hieronder vind je enkele specificaties die je kunt ingeven wanneer je bij ons houten kozijnen op maat bestelt:

Standaard bij je houten kozijnen op maat

 • Type deur (dicht of glas)
 • Draairichting van de deur of het raam
 • RAL kleur (crème, lichtgrijs of antraciet)

Optioneel bij je houten kozijnen op maat

 • DTS onderdorpel
 • Klepraam
 • HR++ glas

Door deze standaard en optionele keuzes hopen wij je aan al je wensen te kunnen voldoen. Mocht je nog extra opties willen die wij online nog niet aanbieden dan zijn we bereid met je mee te denken. Neem in dat geval contact op met: 0162-435381 of mail naar info@houtenkozijnenloods.nl

Onze houten kozijnen

×