Houten raamkozijnen

Home » Houten raamkozijnen

Houten raamkozijnen specialist

Overweegt u het aanschaffen van houten raamkozijnen? U bent zeker niet de enige! Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen ervoor om houten kozijnen te laten plaatsen. Dit meestal omdat houten kozijnen een charmante, ambachtelijke en warme uitstraling geven aan een ruimte. Onze hardhouten raamkozijnen worden naar uw specifieke wens geproduceerd en bieden bescherming tegen geluidshinders en weersinvloeden. Onderstaand ziet u al onze diverse types raamkozijnen die we momenteel aanbieden. U kunt hierbij kiezen uit de volgende types kwalitatieve kozijnen: vaste kozijnen, draairaam kozijnen en draai/kiep raam kozijnen.

Voordat uw raamkozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd eerst een technische tekening. Mocht u hier nog wijzigingen op willen aanbrengen dan is dit uiteraard geen probleem! We zullen nooit in productie gaan zonder uw uiteindelijke goedkeuring. Hoe sneller wij goedkeuring hebben van de tekeningen, hoe sneller uiteraard de kozijnen kunnen worden geproduceerd en geleverd. Dankzij deze manier van werken zorgen wij ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat, en daar draait het om!

Houten raamkozijnen kopen

Bent u van plan houten raamkozijnen te kopen? Bij houtenkozijnenloods.nl kunt u uw raamkozijnen online bestellen. Vanwege de drukke hedendaagse consument hebben wij bewust gekozen hier een webshop voor te beginnen. Door middel van duidelijke keuzemogelijkheden en goede wederzijdse communicatie zorgen wij ervoor dat de service van een traditionele winkel gewaarborgd wordt. Daarnaast zorgen wij er hierdoor altijd eerst voor dat u weet of de maten en bouwtekeningen van de kozijnen kloppen, voordat u ervoor hoeft te betalen. Daarnaast zijn de producten die we leveren altijd op maat gemaakt en van hoge kwaliteit. Vanwege het online bestel- en communicatieproces gaat het proces snel en gemakkelijk, maar u kunt altijd zeker zijn van goede service en kwaliteit.

Wilt u voordat u uw kozijnen besteld, eerst nog iets meer weten over het bestel- en productieproces? Neem dan snel een kijkje op onze stappenplan-pagina.

Levertijd raamkozijnen

Onze raamkozijnen hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. En dat is snel geleverd! Dit kunnen wij bij houtenkozijnenloods.nl realiseren omdat onze website direct gekoppeld is aan onze eigen werkplaats. Zodra uw bestelling is binnengekomen gaan wij gelijk aan de slag met de bouwtekeningen. Zodra u akkoord heeft gegeven gaan de vakmannen van houtenkozijnenloods.nl direct aan de slag. Wist u dat u niet direct hoeft te betalen? U plaatst geheel vrijblijvend een bestelling waarna wij aan de slag gaan met de bouwtekeningen. Zijn deze klaar dan sturen wij ze naar u op. Bent u tevreden dan geeft u akkoord en maakt u het bedrag over. Bent u toch van keuze veranderd? Geen probleem, dan geeft u dat door en worden er geen kosten in rekening gebracht. Onderstaand ziet u onze kwalitatief hoogstaande kozijnen die tegen een scherp tarief aangeboden worden. We hebben vaste kozijnen, draairaam kozijnen en draai/kiep raam kozijnen. Voor ieders dus wat! Bekijk ook eens onze houten deurkozijnen, houten tuindeuren en houten schuifpuien.

Go to Top