Kiepramen

Kiepraam – de goedkoopste van Nederland

Ben je op zoek naar een kiepraam inclusief kozijn? Onze kiepramen worden gemaakt van mahoniehout, een echt kwaliteitsproduct. Bij Houten Kozijnen Loods koop je kozijnen rechtstreeks bij de fabrikant. Je bespaart hierdoor veel geld en tijd. We houden van snelle communicatie en zorgen er altijd voor dat je precies krijgt wat je wenst. Omdat we geen winkel hebben, hanteren we lagere kosten dan andere leveranciers. En lagere kosten voor ons, betekent scherpere prijzen voor jou!

Houten raamkozijnen met kiepraam

Een houten kiepraam voor in de gevel van je huis of voor in een dakkapel? Wij produceren altijd 100% maatwerk. De kiepramen kiepen open naar binnen en kunnen niet open draaien. Dat maakt deze ramen extra veilig. Bovendien worden alle kiepramen voorzien van beslag dat voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk/PKVW. We maken ieder kozijn met een Deventer-kaderprofiel dat tocht- en geluidshinder voorkomt.

Scherp geprijsde kozijnen met kiepramen

Om de kosten van je kozijn met kiepraam laag te houden, produceren wij onze houten kozijnen vanuit onze eigen fabriek. Kozijnenwinkels bezitten vaak een aantal filialen waar je kozijnen kunt kopen. Wij hebben besloten onze producten online te verkopen. Hierdoor hebben we minder kosten en kunnen we de kozijnen een stuk goedkoper aanbieden! Omdat jouw tevredenheid voor ons op de eerste plek staat, is het voor ons erg belangrijk dat alle communicatie vlot en soepel verloopt.

Je ontvangt eerst een technische tekening

Voordat wij over gaan tot de productie van je kozijn met kiepraam, krijg je eerst een uitgebreide technische tekening opgestuurd. Heb je nog opmerkingen? Dan horen we het graag. Is de tekening helemaal in orde? Geef dan je goedkeuring aan ons door. Pas wanneer wij je goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij over tot productie. Zo weet je 100% zeker dat alles goed geregeld is.

In een aantal stappen je kiepraam kopen

In onze configurator kies je allereest je gewenste afmetingen. Bepaal dan of je glas en of je eventueel een ventilatierooster bij wilt bestellen. Om een jaren 30-look te creëren kun je kiezen voor wiedersprossen met roedes op het glas. Heb je al je wensen ingevuld? Check dan je kozijn op onze visuele weergave en plaats je bestelling. Je hoeft niet per se direct te betalen; dit kan ook nadat je de technische tekening goedkeurt.

Bestel je kozijn met raam

Kozijnen bestellen doe gemakkelijk en vlot via onze webshop. Heb je nog vragen, opmerkingen of wens je persoonlijk advies? Bel dan naar 0162 435381 of stuur een e-mail naar info@houtenkozijnenloods.nl.
×