Kozijnen bestellen

Houten kozijnen loods laagste prijs garantie M

Kozijnen bestellen

100% maatwerk

Wil je kozijnen van topkwaliteit bestellen? Bij Houten Kozijnen Loods doe je dit gemakkelijk en snel, én altijd met de laagste prijsgarantie! Wanneer je je kozijnen op maat gaat bestellen, vul je niet alleen de gewenste afmetingen in. Je geeft ook je andere voorkeuren aan ons door, zoals de RAL-kleur (grondverf), glaskeuze en hoeveelheid dorpels. Per kozijn heb je de keuze uit diverse opties, dus ontdek het snel!

Kozijnen bestellen bij één enkele partij

Omdat onze webshop in directe verbinding is met onze fabriek, hanteren we minder stappen dan andere leveranciers. Hierdoor houden wij de kosten laag en bieden we je de laagste prijsgarantie in Nederland aan. Zodra je je kozijn bij ons gaat bestellen, komt de bestelling terecht in onze werkplaats. Je hoeft dan niet direct te betalen, maar dat mag wel. Wij maken namelijk eerst nog een technische tekening die we je toesturen. Zodra je deze goedkeurt, hoef je pas definitief te betalen en gaan we voor je aan de slag. Wil je nog wijzigingen doorsturen na ontvangst van de technische tekening en voordat je je definitieve kozijnen op maat gaat bestellen? Geen probleem!

Je kozijn van mahoniehout bij ons bestellen

Een kozijn van hout bestellen, in plaats van kunststof of aluminium, levert je veel voordelen op. Wij gebruiken namelijk mahoniehout: een uitzonderlijk sterke houtsoort die charme uitstraalt en makkelijk bewerkbaar is. Kunststof en aluminium zijn materialen die bovendien veel milieuonvriendelijker zijn. In tegenstelling tot wat velen denken, is hout – met de juiste behandeling – ook ontzettend duurzaam en heeft het een hogere isolatiewaarde dan andere materialen. Je kozijnen op maat bestellen, doe je dus het best bij ons!

Een ruim aanbod aan kozijnen

Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kozijnen (met bijvoorbeeld deuren en/of glaswerk) dat je op maat kan bestellen, zoals:

Wil je een kozijn bestellen dat niet tussen ons aanbod staat? Aarzel dan niet om een offerte op maat bij ons aan te vragen. Stuur dan meteen een schets mee, zodat we een goed idee krijgen van wat je wensen zijn.

Stel je kozijn samen

Het bestellen van je kozijn doe je natuurlijk bij Houten Kozijnen Loods. In onze configurator word je er stap voor stap doorheen geloodst. Heb je toch nog vragen? Onze professionals staan iedere werkdag voor je klaar. Bel dus gerust naar 0162 435381 of stuur een e-mail naar info@houtenkozijnenloods.nl.

Onze houten kozijnen

×