Klepramen / Uitzetramen

Uitzetraam – de goedkoopste van Nederland

Ben je op zoek naar een uitzetraam – ook wel klepraam genoemd? Dan helpen we je bij Houten Kozijnen Loods graag verder. Bij ons koop je je uitzetraam met kozijn rechtstreeks bij de fabrikant, waardoor je veel tijd en geld bespaart. De lijnen blijven kort, waardoor snelle communicatie altijd mogelijk is en er wordt geregeld dat je precies krijgt wat je wenst.

Toont alle 3 resultaten

Een houten uitzetraam bestellen

Wil je een houten uitzetraam/klepraam bestellen? Onze kozijnen en klepramen worden helemaal op maat gemaakt. We hebben een ruim assortiment aan modellen. Zo kun je een los klepraampje bestellen, maar ook een kozijn waarvan het bovenste raam een uitzetraam is. Een aantal specificaties van onze uitzetramen zijn:

Scherp geprijsd en op maat gemaakt

We hebben bewust gekozen voor een online winkel waar je je kozijnen kunt bestellen, in plaats van een fysieke winkel. Hierdoor maken we namelijk minder kosten, waardoor we de kozijnen een stuk goedkoper kunnen aanbieden. Door een helder stappenplan te hanteren, verzekeren wij je dat je bestelling vlekkeloos verloopt.

Je ontvangt een technische tekening

Voordat we overgaan tot de productie van je klepraam, sturen we je een technische tekening toe. We streven ernaar om dit binnen 24 uur na je bestelling te sturen per e-mail. Pas wanneer jij je goedkeuring geeft, gaan onze vakmannen aan de slag in onze fabriek. Zo weet je dus zeker dat jouw uitzetraam 100% perfect op maat wordt gemaakt.

Maak je uitzetraam op maat

In onze webshop vul je je voorkeuren in bij het product dat jij wilt bestellen. Denk dan aan de afmetingen, maar ook aan glaswerk, de RAL-kleur van de grondverf en eventuele weldorpels. In onze configurator word je stap voor stap begeleid. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0162 435381 of ons een e-mail te sturen via info@houtenkozijnenloods.nl.
×