Deurkozijnen

Deur inclusief kozijn – de goedkoopste van Nederland

Een deur inclusief kozijn van hardhout kopen bij Houten Kozijnen Loods? Dat loont en heeft vele voordelen. Bij ons koop je je deurkozijn online, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor bespaar je veel geld en tijd. De kwaliteit en service blijft natuurlijk hetzelfde als bij een traditionele winkel. We houden namelijk van snelle communicatie en zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je bestelt. Bij ons betaal je gegarandeerd de laagste prijs hardhouten deurkozijnen van Nederland!

Een kwalitatieve en scherp geprijsde deur inclusief kozijn

Onze houten deurkozijnen zijn zeer scherp geprijsd. Wij streven de filosofie na dat een product van hoogwaardige kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn. Daarom beschikken wij over een webshop, waardoor er wordt bespaard in de vaste kosten. Je bestelt namelijk rechtstreeks bij de fabriek! Dit kunnen wij weer doorrekenen in de prijs van het kozijn voor jouw deur.

Dé specialist waar je je deurkozijn bestelt

Ben je op zoek naar een goedkoop deurkozijn van kwalitatief hardhout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Houten Kozijnen Loods is al jaren dé specialist op het gebied van houten kozijnen en heeft de juiste vakmannen in dienst om jouw op maat gemaakte deurkozijnen te produceren en leveren. Onze houten kozijnen isoleren goed en zijn bestemd tegen weersinvloeden en geluidshinder. Je nieuwe deurkozijn blijft dus – met het juiste onderhoud – jarenlang mooi!

Simpel online besteld

Voordat wij een start maken met de productie van je kozijnen zorgen wij ervoor dat je eerst de bouwtekeningen te zien krijgt. Wij starten niet zonder jouw uiteindelijke goedkeuring. Na ontvangst van de bouwtekeningen kun je nog eventuele opmerkingen of aanmerkingen doorgeven, waarna wij een definitieve tekening maken en starten met het proces. Hoe sneller wij je goedkeuring hebben op de technische tekening, des te sneller je je deur inclusief kozijn in ontvangst kan nemen.

De levertijd van je deurkozijn

De kozijnen die je bestelt, worden binnen 4 à 6 weken geleverd, afhankelijk van de drukte. Dit realiseren wij zo snel, omdat wij het gehele proces in eigen handen hebben. Een eigen high-tech werkplaats met eigen personeel en eigen materialen. Hier produceren we bovendien andere soorten kozijnen, zoals:

Kies onderstaande onderdelen voor kozijn inclusief deur

Kun je een extra optie niet vinden om jouw deurkozijn helemaal naar wens te maken? Laat dit dan weten; we kijken graag met je mee.

Stel ons je vragen

Heb je vragen over je gewenste deur inclusief kozijn? Wij staan iedere werkdag voor je klaar! Bel dus gerust naar 0162 435381 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnenloods.nl. Wij staan ook voor je klaar als je advies nodig hebt of als je een offerte op maat wilt aanvragen.
×