Over ons

Houten Kozijnen Loods

Houten Kozijnen Loods is een dochteronderneming van De Jong Kozijnen BV, dat al 20 jaar een gerenommeerde producent en leverancier is van hardhouten kozijnen. Houten Kozijnen Loods bestaat sinds 2015. Wij richten ons op het nieuwe Nederland. Op jou. Omdat jij liever online winkelt. Daarom maken we het je gemakkelijk én garanderen we je de scherpste prijzen op kwaliteitsproducten. Sterker nog we beloven dat we de goedkoopste kozijnen hebben van Nederland!* Dat is de reden voor onze keus voor een webshop.

Maatwerk kozijnen

Alles wat we produceren, maken we op maat. Wil je een oud huis renoveren of een nieuwe woning bouwen? Wij helpen je met precies dat wat je hoopt te vinden. Houten Kozijnen Loods heeft de modernste machines en de vakmensen die ze bedienen. We hebben bijna alle veel gekozen standaard modellen in de webshop staan. Maar we begrijpen dat jij niet altijd voor standaard gaat. Heb jij een idee, maar kan je het niet op de webshop vinden? Laat het ons dan even weten. We kijken graag met je mee!

Eigen fabriek

We hebben het hele proces, van bestelling tot en met de levering, in eigen hand. Ook dat maakt jouw leven eenvoudiger, omdat wij altijd je aanspreekpunt zijn. Een webshop dus. Maar dan net een beetje anders. Met het vertrouwen van de winkel zoals je die in het verleden wellicht bezocht.

Benieuwd naar onze producten? Bekijk dan eens onze hardhouten raamkozijnendeurentuindeuren en schuifpuien!

Houten kozijnen werkplaats

Kozijnen bekijken?

Het voordeel van een webshop is natuurlijk dat je goede producten online kan bestellen. Toch begrijpen we dat je soms eerst wil checken wat de kwaliteit van onze producten is. In onze showroom kun je de kwaliteit van onze hardhouten kozijnen zelf ervaren. Maak een telefonische afspraak om de showroom te bezoeken.

Onze houten kozijnen

×