Houten tuindeur

Home » Houten tuindeur

Houten tuindeuren specialist

Bent u op zoek naar de final touch van uw tuin? Wij helpen u graag verder met een prachtige houten tuindeur met kozijnen van hardhout. Een mooie houten tuindeur is de ideale verbinding tussen uw huis en uw tuin die zorgt voor dat beetje extra finesse. Met hardhouten tuindeuren zorgt u niet alleen voor een mooie uitstraling van uw huis, maar daarnaast bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product dat jaren meegaat. Onze vakmannen hebben een grote liefde voor het vak en zorgen er dan ook voor dat elk uniek project tot een succesvol einde wordt gebracht. Bij ons is het tevens een standaard procedure dat u na uw bestelling een op maat gemaakte bouwtekening van uw tuindeur en kozijnen opgestuurd krijgt. Mocht u dan opmerkingen hebben kunt u contact met ons opnemen zodat we de laatste aanpassingen kunnen verrichten. Na een laatste akkoord beginnen we pas met het produceren van uw houten tuindeuren.

Milieubewuste houten tuindeuren

Veel mensen denken dat kunststof kozijnen milieubewuster zijn, maar niets is minder waar. Allereerst is het goed om te weten dat hij het kappen van hout minder uitstoot vrijkomt dan bij het winnen van kunststof of aluminium. Daarnaast is de isolatiewaarde van houten tuindeuren hoger dan de isolatiewaarde van overige kozijnen. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat u onderaan de streep minder energie kwijt bent aan stookkosten en u milieubewuster bezig bent.

Hardhouten tuindeur kopen

Een hardhouten tuindeur kopen bij houtenkozijnenloods.nl biedt u verschillende voordelen. Bij ons kunt u uw tuindeur online kopen, waardoor u onder andere geld en tijd kunt besparen. Echter, de kwaliteit en service blijft hetzelfde als bij een traditionele winkel. Door middel van goede, snelle communicatie zorgen wij ervoor dat u precies krijgt wat u wilt en dat de deur in de goede maat en soort wordt geleverd. Daarnaast betekenen lagere vasten kosten voor ons, scherpere prijzen voor u.

Levertijd van uw houten tuindeur

Wilt u wellicht nog iets meer weten over ons bedrijf? Neem dan een kijkje op de ‘over ons‘ pagina. Bij eventuele vragen kunt u ook een kijkje nemen op de pagina ‘veelgestelde vragen‘. De gemiddelde levertijd van een houten tuindeur is 6 weken.

We hebben verschillende typen tuindeuren voor u, van een standaarduitvoering tot een deur met zij- en bovenlicht. Neem ook eens een kijkje naar onze houten raamkozijnen, houten deurkozijnen en houten schuifpuien.

Go to Top