Raamkozijnen

Raamkozijn – de goedkoopste van Nederland

Ben je op zoek naar een raamkozijn van topkwaliteit en de laagste prijs? Bij Houten Kozijnen Loods zit je goed! Bij ons koop je raamkozijnen rechtstreeks van de fabrikant. Je bespaart daarom veel geld en tijd. Daarbij houden we van snelle communicatie en zorgen we er altijd voor dat je precies krijgt wat je bestelt. Omdat we geen fysieke winkel hebben, hanteren we lagere kosten dan andere leveranciers. En lagere vaste kosten voor ons, betekent scherpere prijzen voor jou. Daarom ben je bij ons verzekerd van de laagste prijs in hardhouten raamkozijnen van Nederland!

Toont alle 34 resultaten

Dé specialist waar je je raamkozijn bestelt

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen ervoor om houten kozijnen te laten plaatsen. Hardhout geeft namelijk een warme, charmante en ambachtelijke uitstraling aan een ruimte. Daarnaast isoleert het uitstekend, weert het geluid en is het bestand tegen weersinvloeden. Wij maken jouw raamkozijn 100% op maat, precies zoals je in onze configurator aangeeft.

Ons aanbod aan raamkozijnen

Wij hebben een divers aanbod aan raamkozijnen: Staat je gewenste raamkozijn niet in het lijstje? Laat ons je wensen weten, zodat we een offerte op maat voor je kunnen maken.

Je ontvangt van ons een technische tekening

Voordat je raamkozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen, ontvang je van ons altijd eerst een technische tekening. Mocht je nog wijzigingen willen aanbrengen, dan is dit uiteraard geen probleem! We zullen nooit in productie gaan zonder je uiteindelijke goedkeuring. Hoe sneller wij goedkeuring hebben van de tekeningen, hoe sneller de kozijnen worden geproduceerd en geleverd. Dankzij deze manier van werken, zorgen wij ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. En daar draait het om!

Levertijd raamkozijnen

Onze raamkozijnen hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. En dat is snel geleverd! Dit realiseren wij, omdat onze webshop direct gekoppeld is aan onze eigen fabriek. Zodra je bestelling binnen is, gaan wij maken we de bouwtekening(en). Zodra je akkoord geeft, gaan we bij Houten Kozijnen Loods direct aan de slag. Je hoeft niet per se direct te betalen, maar kunt ook kiezen voor ‘’betalen na technische tekening’’. Ben je tevreden met de tekeningen? Dan geef je akkoord en maak je het bedrag over.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over ons aanbod aan raamkozijnen of je bestelling? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 0162 435381 of ons een e-mail te sturen via info@houtenkozijnenloods.nl. We staan je graag te woord!
×