Klantenservice

Klantenservice

Wij zijn overtuigd van de de snelheid van een webshop en de service zoals je die in een echte winkel gewend bent. Dus heb je vragen? Kom je niet helemaal uit de montage? Bel, mail of chat met ons! We staan je graag te woord met raad. Onze ervaren vakmensen helpen je om te zorgen dat onze mooie producten jou ook een goed eindresultaat opleveren.

Neem contact op:
Telefonisch: 0162 43 53 81 (tijdens kantooruren)
Mail: info@houtenkozijnenloods.nl

Thuisbezorging van je houten kozijnen

We bezorgen je kozijnen en deuren bij je thuis. De leveringskosten bedragen in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) €245,- (incl. BTW).  Voor een grote levering berekenen we €320,-.
Op Texel bezorgen we voor €250, & in de rest van de Waddeneilanden bezorgen we niet.

Zo weet je zeker dat je ook het transport uit handen geeft aan professionals. Service geven we je van begin tot eind. Bereken zelf precies wat je uitgeeft aan de kozijnen. Wij kopen zelf ook wel eens online. We weten dus ook dat jij niet op verrassingen zit te wachten als het gaat om prijzen

Houten kozijnen afrekenen

Bij Houten Kozijnen Loods hoef je niet direct te betalen. Uiteraard mag dit wel. We bieden je de mogelijkheid te betalen via iDeal en creditcard. Om alles overzichtelijk te houden vragen wij je via deze digitale weg aan je betaling te voldoen. De meeste grote banken van Nederland ondersteunen iDeal, maar mocht je problemen ondervinden met deze wijze van betalen dan adviseren wij contact op te nemen via de helpdesk op 0162-435381. Of je kiest simpelweg voor “betalen na technische tekening”. Dan sturen we je later een factuur.

Je kunt voor vragen ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@houtenkozijnenloods.nl

Houten kozijnen assortiment

Ben je benieuwd naar onze producten? Neem dan een kijkje op onze pagina’s over raamkozijnendeurentuindeuren en schuifpuien!

Service

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Natuurlijk hopen wij dat je helemaal tevreden bent over onze producten en diensten.

Is er toch iets waarvan je melding wil maken? Dan raden we je aan om onderstaand formulier in te vullen. Wij doen er alles aan om je service aanvraag op te lossen en streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren op de melding.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

    Onze houten kozijnen

    ×