Klantenservice

Home » Klantenservice
Klantenservice2019-07-30T10:55:32+02:00

Heb je vragen? Kom je niet helemaal uit de montage? Bel ons! We staan je graag te woord met raad via 0162 43 53 81. Tijdens kantooruren, dat wel. Onze ervaren vakmensen helpen je om te zorgen dat onze mooie producten jou ook een goed eindresultaat opleveren.

Thuisbezorging van uw houten kozijnen

We bezorgen je kozijnen en deuren bij je thuis. Daar vragen we je, heel helder, 67,50 of 97,50 Euro voor. Zo weet je zeker dat je ook het transport uit handen geeft aan professionals.

Service vind je vast ook duidelijk. Die geven we je van begin tot eind. Bereken zelf precies wat je uitgeeft aan de kozijnen. Wij kopen zelf ook wel eens online. We weten dus ook dat jij niet op verrassingen zit te wachten als het gaat om prijzen.

Houten kozijnen afrekenen

Op Houten Kozijnen Loods bieden we je de mogelijkheid te betalen via iDeal en creditcard. Om alles overzichtelijk te houden vragen wij je via deze digitale weg aan uw betaling te voldoen.

De meeste grote banken van Nederland ondersteunen iDeal, maar mocht u problemen ondervinden met deze wijze van betalen dan adviseren wij
contact op te nemen via de helpdesk op 0162-435381.

U kunt voor vragen ook het contactformulier op de website invullen of een
e-mail sturen naar info@houtenkozijnenloods.nl

 

Houten kozijnen assortiment

Bent u benieuwd naar de producten? Neem dan een kijkje op onze pagina’s over raamkozijnen, deuren, tuindeuren en schuifpuien!

Go to Top