Klantenservice

Klantenservice

Wij zijn overtuigd van de de snelheid van een webshop, en de service zoals je die in een echte winkel gewend bent. Dus heb je vragen? Kom je niet helemaal uit de montage? Bel, mail of chat met ons! We staan je graag te woord met raad. Onze ervaren vakmensen helpen je om te zorgen dat onze mooie producten jou ook een goed eindresultaat opleveren.

Neem contact op:
Telefonisch: 0162 43 53 81. Tijdens kantooruren, dat wel.
Mail: info@houtenkozijnenloods.nl

Thuisbezorging van je houten kozijnen

We bezorgen je kozijnen en deuren bij je thuis. Daar vragen we je, heel helder,  €68 voor. Ongeacht de grootte van je bestelling. Zo weet je zeker dat je ook het transport uit handen geeft aan professionals. Service geven we je van begin tot eind. Bereken zelf precies wat je uitgeeft aan de kozijnen. Wij kopen zelf ook wel eens online. We weten dus ook dat jij niet op verrassingen zit te wachten als het gaat om prijzen

Houten kozijnen afrekenen

Bij Houten Kozijnen Loods hoef je niet direct te betalen. Uiteraard mag dit wel. We bieden je de mogelijkheid te betalen via iDeal en creditcard. Om alles overzichtelijk te houden vragen wij je via deze digitale weg aan je betaling te voldoen. De meeste grote banken van Nederland ondersteunen iDeal, maar mocht je problemen ondervinden met deze wijze van betalen dan adviseren wij contact op te nemen via de helpdesk op 0162-435381. Of je kiest simpelweg voor “betalen na technische tekening”. Dan sturen we je later een factuur.

Je kunt voor vragen ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@houtenkozijnenloods.nl

Houten kozijnen assortiment

Ben je benieuwd naar onze producten? Neem dan een kijkje op onze pagina’s over raamkozijnendeurentuindeuren en schuifpuien!

Onze houten kozijnen

×