Houten schuifpuien

/Houten schuifpuien

Houten schuifpuien specialist

Bent u op zoek naar houten schuifpuien voor in huis? Of twijfelt u wellicht nog of u een schuifpui wilt? Bij houtenkozijnenloods.nl bent u op het juiste adres. Een houten schuifpui heeft in onze ogen alleen maar voordelen. Het grootste voordeel vinden wij dat u uw tuin bij het huis kunt betrekken. Het lijkt alsof u meer ruimte heeft en praktisch gezien heeft u dit ook doordat de deuren van de schuifpui naar buiten openslaan. U bespaard dus meer ruimte, heeft meer licht in huis en creëert het gevoel dat u al buiten zit. Een mooie schuifpui geeft het u allemaal. De schuifpui wordt gemaakt van hardhout, in de maat die u nodig heeft. Elke schuifpui is op maat gemaakt door een van onze vakspecialisten. Onze houten schuifpuien zijn kwaliteitsproducten, die u ook bescherming bieden tegen weer- en geluidshinder.

Omdat uw tevredenheid bij ons voorop staat vinden wij het belangrijk dat er op geen enkel vlak miscommunicatie ontstaat. Dankzij onze ideale webshop kunt u online uw houten schuifpui bestellen, in de door u gewenste maat. Vervolgens zullen wij een technische tekening naar u opsturen ter controle en goedkeuring. Als u uw goedkeuring heeft gegeven beginnen wij pas met het produceren. Wilt u meer informatie over het gehele proces, lees dan onze ‘stappenplan pagina‘.

Houten schuifpui kopen

Voor de aanschaf van een houten schuifpui bent u bij houtenkozijnenloods.nl aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit houten schuifpuien in verschillende maten en vormen, voor u op maat gemaakt. Kies de schuifpui die past bij uw huis en wensen. Wilt u advies van een van onze specialisten of heeft u nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u al besteld? Dan voeren wij altijd een extra controle en goedkeuring met u uit naar aanleiding van een technische tekening.

Kosten schuifpui

De kosten van een schuifpui zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. Enerzijds worden de kosten bepaald door de afmetingen van de schuifpui. Daarnaast kunt u kiezen uit een enkele schuifpui of een dubbele schuifpui, welke ook aanzienlijk verschillen in prijs. Tot slot kunt u nog denken aan extra toevoegingen als een kunststof DTS onderdorpel, waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn dus sterk afhankelijk van uw wensen. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een voor u juiste keuze.