Tuindeuren

De goedkoopste tuindeuren van Nederland

Een hardhouten openslaande tuindeur kopen bij houtenkozijnenloods.nl biedt je verschillende voordelen. Bij ons kun je je tuindeur online kopen, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor kun je onder andere veel geld en tijd kunt besparen. Echter, de kwaliteit en service blijft hetzelfde als bij een traditionele winkel. Door middel van goede, snelle communicatie zorgen wij ervoor dat je precies krijgt wat je wilt en dat de deur in de goede maat en soort wordt geleverd. Daarnaast betekenen lagere vasten kosten voor ons, scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten tuindeuren van Nederland!

Hardhouten tuindeur kopen

Ben je op zoek naar een tuindeur, de absolute final touch van je tuin? Wij helpen je graag verder met een prachtige goedkope houten openslaande tuindeuren met kozijnen van Mahonie. Een mooie houten tuindeur is de ideale verbinding tussen je huis en je tuin, die zorgt voor dat beetje extra finesse. Met hardhouten tuindeuren zorg je niet alleen voor een mooie uitstraling van het huis, maar daarnaast ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product dat jaren meegaat. Onze vakmannen hebben een grote liefde voor het vak en zorgen er dan ook voor dat elk uniek project tot een succesvol einde wordt gebracht. Bij ons is het tevens een standaard procedure dat je na je bestelling, een op maat gemaakte technische tekening/bouwtekening van je gekozen tuindeur en kozijnen opgestuurd krijgt. Mocht je dan opmerkingen hebben kun je contact met ons opnemen zodat we de laatste aanpassingen kunnen verrichten. Na een laatste akkoord beginnen we pas met het produceren van je houten tuindeuren.

Milieubewuste houten openslaande deuren

Veel mensen denken onterecht dat kunststof kozijnen en tuindeuren milieubewuster zijn, maar niets is minder waar. Allereerst is het goed om te weten dat bij het kappen van hout minder uitstoot vrijkomt dan bij het winnen van kunststof of aluminium. Daarnaast is de isolatiewaarde van houten tuindeuren hoger dan de isolatiewaarde van overige kozijnen. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je onderaan de streep minder energie kwijt bent aan stookkosten en je veel milieubewuster bezig bent.

Levertijd van jouw houten tuindeur

De gemiddelde levertijd van een houten tuindeur is 30 werkdagen. Soms leveren we sneller, afhankelijk van de drukte. We nemen altijd contact op met je om de geschatte leverweek met je bespreken. Wil je wellicht nog iets meer weten over ons bedrijf? Neem dan een kijkje op de ‘over ons‘ pagina. Bij eventuele vragen kun je altijd contact opnemen! We hebben verschillende typen openslaande deuren voor je, van een standaarduitvoering tot een tuindeur met zijlicht en bovenlicht. Neem ook eens een kijkje naar onze houten raamkozijnenhouten deurkozijnen en houten schuifpuien.
×