Tuindeuren

Tuindeur – de goedkoopste van Nederland

Een hardhouten openslaande tuindeur van Houten Kozijnen Loods biedt je verschillende voordelen. Bij ons koop je openslaande tuindeuren rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor bespaar je veel geld en tijd. Bovendien blijft de kwaliteit en service hetzelfde als bij een traditionele winkel. Door middel van goede, snelle communicatie zorgen wij ervoor dat je precies krijgt wat je wilt en dat jouw gewenste tuindeur wordt geleverd.

Een hardhouten tuindeur kopen

Ben je op zoek naar sfeervolle openslaande tuindeuren, de absolute final touch van je tuin? Bij Houten Kozijnen Loods koop je deze van prachtig mahoniehout: een sterke en duurzame houtsoort. Met hardhouten tuindeuren zorg je niet alleen voor een mooie uitstraling van het huis; daarnaast ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product dat jarenlang meegaat. Onze vakmensen hebben een grote liefde voor het vak en zorgen er dan ook voor dat elk uniek project tot een succesvol einde wordt gebracht.

Je ontvangt altijd een technische tekening

Bij ons is het een standaard procedure dat je na je bestelling een op maat gemaakte technische tekening van je gekozen tuindeuren en kozijnen opgestuurd krijgt. Mocht je op basis van deze tekening aanpassingen aan ons door willen geven, neem dan contact met ons op. Na een laatste akkoord beginnen we pas met de productie van je houten openslaande tuindeuren.

Milieubewuste houten openslaande tuindeuren

Veel mensen denken onterecht dat kunststof kozijnen en tuindeuren milieubewuster zijn, maar niets is minder waar. Allereerst is het goed om te weten dat bij het kappen van hout minder uitstoot vrijkomt dan bij het winnen van kunststof of aluminium. Daarnaast is de isolatiewaarde van (mahonie)hout hoger dan de isolatiewaarde van andere materialen. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je onderaan de streep minder energie kwijt bent aan stookkosten en je milieubewustere keuzes maakt. Al onze producten zijn gemaakt van mahoniehout. Bekijk naast tuindeuren ook eens:

Levertijd van jouw houten tuindeur

De gemiddelde levertijd van een houten tuindeur is afhankelijk van de drukte. We nemen altijd contact op met je om de geschatte leverweek met je bespreken. Wil je voorafgaand aan je bestelling een inschatting hebben van de levertijd? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze professionals.

Vraag ons om advies

Heb je vragen of kan je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 435381 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnenloods.nl. Je bereikt ons iedere werkdag tijdens reguliere kantoortijden.
×