Houten deurkozijnen

Home » Houten deurkozijnen

Houten deurkozijnen specialist

Bent u op zoek naar houten deurkozijnen van kwalitatief hardhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Houtenkozijnenloods.nl is al jaren dé specialist op het gebied van houten kozijnen en heeft de juiste vakmannen in dienst om uw op maat gemaakte deurkozijnen te fabriceren. Welke deurkozijnen wilt u hebben? Wij gaan het voor u regelen. Onze kwalitatief hoogstaande houten kozijnen zijn bestemd tegen weersinvloeden en geluidshinder. Voorgaande zorgt ervoor dat uw nieuwe kozijnen zo lang mogelijk mooi blijven.

Kwalitatieve, scherp geprijsde deurkozijnen

Onze houten kozijnen zijn ook nog eens scherp geprijsd. Wij streven de filosofie na dat een product met een hoge kwaliteit niet perse duur hoeft te zijn. Houtenkozijnenloods.nl beschikt over een webshop, waardoor er wordt bespaard in de vaste kosten. Dit kunnen wij weer doorrekenen in de prijs van de kozijnen voor uw deur. Dit zorgt ervoor dat u de scherpe prijs heeft van een webshop maar wel de goede service van een daadwerkelijke winkel.

Houten deurkozijnen kopen

Bij Houtenkozijnenloods.nl nieuwe deurkozijnen kopen? Houtenkozijnenloods.nl beschikt over een ruim assortiment houten deurkozijnen. Een nieuwe binnendeur met kozijn of buitendeur met kozijn, bij Houtenkozijnenloods.nl helpen wij u graag. Nieuwe deurkozijnen kopen is niet iets wat je zo doet, dat realiseren wij ons heel goed. Daarom gaat het bestel- en koopproces bij ons samen met goede, snelle wederzijdse communicatie.

Simpel online besteld

Voordat wij een uiteindelijke start maken met het produceren en op maat maken van de kozijnen zorgen wij ervoor dat u eerst de bouwtekeningen te zien krijgt. Wij zullen nooit starten zonder uw uiteindelijke goedkeuring. Na de ontvangst van de bouwtekeningen kunt u nog eventuele op- of aanmerkingen doorgeven waarna wij een definitieve tekening maken en starten met het proces. Hoe sneller wij uw goedkeuring hebben van de tekening, des te te sneller u uw houten deurkozijnen in ontvangst kan nemen. Meer weten over het bestelproces? Neem dan een kijkje op onze ‘stappenplan‘ pagina.

Levertijd

Onze kozijnen worden gemiddeld tussen de 4 en 6 weken geleverd. Dit kunnen wij zo snel realiseren omdat wij het gehele proces in eigen handen hebben. Een eigen high-tech werkplaats met eigen personeel en eigen materialen.

U heeft keuze uit verschillende types deurkozijnen. Deurkozijnen met zijlicht, bovenlicht of een combinatie van die twee, bijvoorbeeld. Bij Houtenkozijnenloods.nl verkopen we ook houten raamkozijnen, houten tuindeuren en houten schuifpuien. Onderstaand kunt u een keuze maken uit de diverse deurkozijnen:

Go to Top