Kozijnen met draai-/kiepraam

Home » Houten raamkozijnen » Kozijnen met draai-/kiepraam

Kozijnen met een draai-/kiepraam

Bent u op zoek naar kozijnen met een draai-/kiepraam? Dan bent u bij houtenkozijnenloods.nl op de juiste plaats! Wij kijken graag met u naar de juiste oplossing. Wellicht zoekt u een kozijn met een raam dat u kunt openen. Dan raden wij graag bovenstaande modellen aan. Ze draaien en kantelen naar binnen en hebben allemaal GU draai- en kiepraambeslag en een Deventer kaderprofiel. Dit speciale profiel helpt u tocht en geluidsoverlast te voorkomen. Het feit dat het raam naar binnen draait en kantelt, maakt het bovendien handiger schoon te houden. Veel mensen gebruiken deze kozijnen bij hun dakkapel. De dubbele functie geeft u de mogelijkheid om op twee manieren te ventileren. Dit zijn de kwaliteitskozijnen waarmee we u graag helpen.

Op maat gemaakte draai-/kiepramen

Onze kozijnen met een draai-/kiepraam worden op maat gemaakt door onze gespecialiseerde en vooral gepassioneerde vakmannen. Houtenkozijnenloods.nl heeft specifiek de keuze gemaakt om een webshop te starten en geen fysieke winkel. Dit zorgt er voor dat u als consument minder betaalt dan ‘normaal’ voor dezelfde kwaliteit houten kozijnen omdat we de vaste lasten van een fysieke winkel niet hebben. Echter bieden wij wel de service van een fysieke winkel omdat wij de gehele dag via telefoon en e-mail te bereiken zijn. Heeft u nog vragen over het productie/bestelproces? Neem dan een kijkje op onze stappenplan pagina.

Werking van een draai-/kiepraam

Een draai-/kiepraam heeft het voordeel dat zij naar binnen kunnen draaien en kunnen kiepen. U kunt het raam van binnen en buiten goed schoonmaken door de draaistand te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat u niet op een hoge ladder hoeft te gaan staan om de buitenkant van het raam te onderhouden. Wanneer u een ruimte in uw woning wilt laten ventileren, dan kunt u het raam in de kiepstand plaatsen. Hierdoor hoeft u het raam niet volledig open te zetten en kunt u de gewenste ruimte geleidelijk aan laten ventileren. Het draai-/kiepraam kan gesloten worden door de raamkruk naar beneden toe te draaien.

Naast draai-/kiepramen verkopen wij ook tuindeurenschuifpuien en deurkozijnen.

Go to Top