Kozijnen met draairaam

Home » Houten raamkozijnen » Kozijnen met draairaam

Houten kozijn met een draairaam

Bent u op zoek naar een houten kozijn met een draairaam? Wellicht voor uw dakkapel? Draairaam kozijnen van houtenkozijnenloods.nl draaien naar buiten. Ze hebben allemaal Habo sluitingen en sluitkolommen die voldoen aan alle eisen van het PKVW. We maken ieder kozijn met een Deventer kaderprofiel dat tocht en geluidshinder voorkomt. Om het helemaal af te maken, geven we de ramen een geïntegreerde remschaar, waardoor u uw raam op verschillende ventilatiestanden kunt vastzetten. Onze draairamen zijn tevens van hardhout wat de kozijnen een mooi authentiek aanzicht geeft.

Scherp geprijsde en op maat gemaakte kozijnen met draairaam

Wij werken en produceren onze kozijnen vanuit onze eigen werkplaats. Kozijnenwinkels bezitten vaak een aantal filialen vanuit waar ze verkopen. Wij verkopen enkel de kozijnen vanuit onze webshop waardoor we veel minder kosten hebben en dus de kozijnen een stuk goedkoper kunnen aanbieden! Zo bestel jij de kozijnen via onze webshop en plaats je ze makkelijk zelf.

Omdat uw tevredenheid voor ons op de eerste plek staat is het voor ons erg belangrijk dat alle communicatie vlot en soepel verloopt. Het kan zijn dat u zich afvraagt: ‘gaat online kozijnen bestellen wel goed’? Op deze pagina leggen wij ons stappenplan uit waarmee wij verzekeren dat alles vlekkeloos verloopt! Voordat wij over gaan tot de productie van uw houten kozijn met draairaam, krijgt u eerst de tekeningen opgestuurd waarna u nog eventuele opmerkingen of uw goedkeuring kan geven. Pas wanneer wij uw goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij over tot productie.

Houten kozijn met draairaam eenvoudig online bestellen

U kunt uw houten kozijn met draairaam eenvoudig online bij ons bestellen. U kiest allereerst uw afmeting. Daarna kiest u voor de draairichting van het raam. U kunt kiezen voor een linksdraaiend raam of rechtsdraaiend raam. Let er wel op bij het bestellen dat u de draairichting kiest gezien vanaf buiten. U heeft ook nog de keuze om als extra optie een ventilatierooster te bestellen. Wanneer u al uw keuzes doorgegeven heeft dan kunt u uw bestelling in het winkelmandje plaatsen.

Go to Top