Kozijnen met draairaam

Bent u op zoek naar kozijnen met een draairaam? Wellicht voor uw dakkapel? Draairaam kozijnen van Houten Kozijnen Loods draaien naar buiten. Ze hebben allemaal Habo sluitingen en sluitkolommen die voldoen aan alle eisen van het PKVW. We maken ieder kozijn met een Deventer kaderprofiel dat tocht en geluidshinder voorkomt. Om het helemaal af te maken, geven we de ramen een geïntegreerde remschaar, waardoor u uw raam op verschillende ventilatiestanden kunt vastzetten. Onze houten draairamen zijn tevens van hardhout wat de kozijnen een mooi authentiek aanzicht geeft.

Scherp geprijsde, op maat gemaakte kozijnen

Wij werken en produceren onze kozijnen vanuit onze werkplaats. Kozijnen winkels bezitten vaak een aantal filialen vanuit waar ze verkopen. Wij verkopen enkel de kozijnen vanuit onze webshop waardoor we veel minder kosten hebben en dus de kozijnen een stuk goedkoper kunnen aanbieden! Zo bestel jij de kozijnen via onze webshop en plaats je ze makkelijk zelf.

Omdat uw tevredenheid voor ons op de eerste plek staat is het voor ons erg belangrijk dat alle communicatie vlot en soepel verloopt. Het kan zijn dat u zich afvraagt: ‘gaat online kozijnen bestellen wel goed’? Op deze pagina leggen wij ons stappenplan uit waarmee wij verzekeren dat alles vlekkeloos verloopt! Voordat wij over gaan tot de productie van uw kozijnen, krijgt u eerst de tekeningen opgestuurd waarna u nog eventuele opmerkingen of uw goedkeuring kan geven. Pas als wij uw goedkeuring hebben gaan wij over tot het produceren.

Bovenstaand ziet u onze collectie kozijnen met een draairaam.