Vaste kozijnen

Home » Houten raamkozijnen » Vaste kozijnen

Vaste kozijnen – Raamkozijnen

Bent u op zoek naar vaste kozijnen voor uw raam? Wij helpen u graag verder! Houten Kozijnen Loods heeft voor ieder de juiste kozijnen, en allemaal op maat gemaakt door onze gepassioneerde vakmannen. We houden het overzichtelijk voor u. U kiest bij houtenkozijnenloods.nl uit vier verschillende raamkozijnen met vaste beglazing. Ze variëren van één tot vier vakken, zonder draaiende delen. We monteren de glaslatten aan de binnenzijde, om uw kozijn inbraakwerend en onderhoudsvriendelijk te maken. Een vast kozijn heeft een paar grote voordelen: het is energiezuinig en isoleert geluid goed. Daarnaast zorgen onze houten kozijnen voor een mooie charismatische uitstraling. Zo geeft u de finishing touch aan het design van uw huis.

Scherp geprijsde vaste raamkozijnen

Wilt u nieuwe raamkozijnen plaatsen? Dat kunt u laten doen door de lokale timmerman óf u kunt dit zelf gemakkelijk doen door de kozijnen online te bestellen en deze zelf te plaatsen. Als u de kozijnen bestelt via onze webshop bent u een stuk voordeliger uit! Aan de ene kant omdat u ze zelf plaatst en aan de andere kant omdat wij geen vestigingskosten hebben van een winkel waardoor onze overhead-kosten een stuk lager uitvallen. Zo krijgt u dus kwalitatief hoge kozijnen tegen een hele scherpe prijs!

Het aller belangrijkst voor ons is uw tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Hoe voeren wij deze bedrijfsfilosofie toe in de praktijk? Na het online bestellen gaan wij direct een technische tekening maken. Als de tekening gereed is sturen wij deze op zodat u nog eventuele aanpassingen door kan geven. Pas na een uiteindelijke goedkeuring zullen wij beginnen met de prodcutie van uw kozijnen.

Naast onze vaste kozijnen hebben we uiteraard ook nog draairaam kozijnen en draai/kiep raam kozijnen.

Hieronder zie je al je keuzemogelijkheden voor de vaste kozijnen.

Go to Top