Op maat gemaakte houten kozijnen

Nadat wij uw bestelling binnen hebben gekregen en een akkoord hebben op de uiteindelijke tekeningen, gaan wij aan de slag met het produceren van uw houten raamkozijnen, houten deurkozijnen, houten tuindeuren of houten schuifpuien. Bij houtenkozijnenloods.nl beschikken we over zeer moderne productiefaciliteiten om u op maat te kunnen bedienen. Zo kunnen we maatwerk en de beste kwaliteit garanderen. Wij werken aan de hand van bestelformulieren waar u zelf de lengtes en breedtes van ieder kozijn gemakkelijk kunt doorgeven. Wij produceren dus precies de maten die u doorgeeft. In onze werkplaats beschikken wij over de modernste technologie waarmee alles exact geproduceerd wordt zoals u dat wilt. LET OP: Wij meten zelf niet in en plaatsen de kozijnen niet zelf, dit dient u zelf te verzorgen.

Houten kozijnen werkplaats

Het gemak van op maat gemaakte kozijnen:

Al velen zijn u voorgegaan bij het online bestellen van op maat gemaakte kozijnen. Wat is het voordeel van maatwerk kozijnen? Simpel; ze zijn makkelijk te plaatsen! Geen vervelende afmetingen die u zelf moet bijwerken, binnen no-time plaatst u de nieuwe kozijnen en kunt u genieten van het eindresultaat.

Daarnaast bieden we u enkele andere specificaties die u bij ons op maat kunt laten maken, namelijk:

Standaard bij uw houten kozijnen:

  • Type deur (dicht of glas)
  • Draairichting van de deur of het raam
  • RAL kleur (crème, lichtgrijs of antraciet)

Optioneel bij uw houten kozijnen:

  • DTS onderdorpel
  • Klepraam
  • HR++ glas

Door deze standaard en optionele keuzes hopen wij u aan al uw wensen te kunnen voldoen. Mocht u nog extra opties willen die wij online nog niet aanbieden dan zijn we bereid met u mee te denken. Neem in dat geval contact op met: 0162-435278 of mail naar info@houtenkozijnenloods.nl