Houten kozijnen op maat gemaakt

Wilt u een andere afmeting als onze standaardafmetingen? Dit is geen probleem bij Houtenkozijnenloods.nl. U kunt online simpel en snel uw houten kozijnen op maat bestellen.

Nadat wij uw bestelling binnen hebben gekregen en een akkoord hebben op de uiteindelijke tekeningen, gaan wij aan de slag met het produceren van uw houten raamkozijnen, houten deurkozijnen, houten tuindeuren of houten schuifpuien. Lees verder als u wilt weten hoe het bestelproces verloopt. Bij houtenkozijnenloods.nl beschikken we over zeer moderne productiefaciliteiten om u op maat te kunnen bedienen. Zo kunnen we maatwerk en de beste kwaliteit garanderen. Wij werken aan de hand van bestelformulieren waar u zelf de lengtes en breedtes van ieder kozijn gemakkelijk kunt doorgeven. Wij produceren dus precies de maten die u doorgeeft zodat de houten kozijnen op maat perfect passen. In onze werkplaats beschikken wij over de modernste technologie waarmee alles exact geproduceerd wordt zoals u dat wilt. Nadat de kozijnen op maat zijn gemaakt worden ze bij u geleverd en kunt u de kozijnen zelf plaatsen.

LET OP: Wij meten zelf niet in en plaatsen de kozijnen niet zelf, dit dient u zelf te verzorgen.

Houten kozijnen werkplaats

Het gemak van op maat gemaakte hardhouten kozijnen bestellen:

Al velen zijn u voorgegaan bij het online bestellen van op maat gemaakte hardhouten kozijnen. Wat is het voordeel van maatwerk kozijnen? Simpel; ze zijn makkelijk te plaatsen! Geen vervelende afmetingen die u zelf moet bijwerken, binnen no-time plaatst u de nieuwe kozijnen en kunt u genieten van het eindresultaat. Maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Wij maken gebruik van een duurzame kwaliteit hout. Onze hardhouten kozijnen worden gemaakt uit Dark Red Meranti die FSC-gecertificeerd is. Hardhout is afkomstig van loofbomen. De mate van de hardheid wordt bepaald door de dichtheid van de nerfstructuur. Hardhout heeft een hoge hardheid, waardoor het minder houtporiën en nerven bevat.

Het proces – van de webshop naar houten kozijnen op maat

 1. Maak uw keuze in ons ruime aanbod aan houten kozijnen en vul direct de gewenste maten in.
 2. Kies vervolgens eventuele extra opties zoals bijvoorbeeld een ventilatierooster of één van de andere opties.
 3. Geef nu akkoord op de voorlopige (vrijblijvende) bestelling, u hoeft dus niet direct te betalen.
 4. Wij gaan nu aan de slag met een bouwtekening die u binnen 48 uur van ons ontvangt.
 5. Wanneer u akkoord geeft op de bouwtekening betaald u het bedrag van de kozijnen.
 6. De kozijnen worden nu speciaal voor u op maat gemaakt en deze worden binnen 6-7 weken verzonden naar het opgegeven adres.

Hieronder vindt u enkele specificaties die u kunt ingeven wanneer u bij ons houten kozijnen op maat besteld:

Standaard bij uw houten kozijnen op maat:

 • Type deur (dicht of glas)
 • Draairichting van de deur of het raam
 • RAL kleur (crème, lichtgrijs of antraciet)

Optioneel bij uw houten kozijnen op maat:

 • DTS onderdorpel
 • Klepraam
 • HR++ glas

Door deze standaard en optionele keuzes hopen wij u aan al uw wensen te kunnen voldoen. Mocht u nog extra opties willen die wij online nog niet aanbieden dan zijn we bereid met u mee te denken. Neem in dat geval contact op met: 0162-435381 of mail naar info@houtenkozijnenloods.nl